thts me

Sunday, 21 October 2012

Lari dan Senyum :)

Salam semua



Last saturday, saya banyak habiskan masa dengan beberapa aktiviti ! Antaranya adalah Larian Senyuman *yang tak berapa nak senyum pun. 

Jujur kata, tujuan post kali ini hanyalah untuk share serba sikit hari bersejarah aku ini. First time anjurkan event yang mmg nak kata paling Sederhana lah atau ayat kampungnya Larian nie sgt Simple !

Some photo that I would like to share ! ;)

 -Dihadiri oleh empat orang sahaja. haha satu kejayaan besar buat aku daripada lari sorang-sorang-

 -We still wear the brand-

  -Bila larian bermula, semua mula tersenyum-

  -Muka bila dah penat-

  -I love the camera. xoxo *stylo beb-

  -Si atop nie, semangat pada awalnya. Tetapi pastu PENAT dah. Mudah2 je dipotong org. tapi takpe ini bukan perlumbaan *tetap tersenyum si atop nie-

  -Sedih, tengah2 lari tiba2 hujan. aghhhhh-

 -So , nie lah kami. 4 peserta yang dah berjaya jog *walaupun se round je sebab hujan tetiba-


Larian nie bukan lah bertujuan untuk adakan perlumbaan atau apa sekali pun. Lihat pada iklannya pun dah tahu. Ia hanyalah bertujuan untuk menggalakkan kawan2 (non-herbalife related and herbalife distributor) sama-sama join sekaki untuk sama-sama bersenam. 

Kenapa diletakkan nama Larian Senyuman ? 
Saje ! senyum itukan sedekah. 

Insyaallah, Jika tiada aral yang melintang Larian seterusnya bakal diadakan. Dijangkakan pada : 10hb Nov , Hari Sabtu, Minggu Pertama November ! *sebarang pertukaran akan dimaklumkan di FB saya !

Masa : 5.30ptg-6.30ptg dan Tempat diadakan di tempat yang sama. Iaitu, Lokasi : Tasik Shah Alam , Seksyen 7. <-- ingat seksyen 7 ya. jangan salah tmpt sbb shah alam ini banyak Tasik !

Aktivitinya : Simple, Sasarannya hanyalah untuk melakukankan Slow Cardio tetapi dalam Jangka Masa yang Panjang iaitu Sejam (aka 60 minit). Lariannya tidak lah terlalu laju ! Hanya lah 3 round dilakukan. So , satu round kita akan berlari selama 20 minit !  So, Jangan Risaulah bagi sesiapa yang berbadan besar, cepat tercungap dan semput bagai. Anda tidak akan ditinggalkan. Ini bukan satu PERLUMBAAN tetapi ini adalah LARIAN BERSAMA *sambil tersenyum ! hehehe. Yang paling penting, Bagi yang nak Lose Weight ini akan membantu anda utk Naikkan Kadar Metabolisma Badan. Dan yang lain akan Menguatkan lagi tahap JANTUNG MASING-MASING. 

So, Sasarannya tak terlalu besar. Sekitar 5-10 orang pun dah cukup cantik untuk kita adakan larian ini ! Lagi ramai lagi meriah lah ! *tidak terhad kepada Kawan-kawan Herbalife sahaja ! terbuka kepada semua yang nak jog sama2 je. 

Agaknya kalian mai tak akan datang nie ? SEMESTINYA KAN ! ;) 
Ok itu sahaja ! Jumpa kalian semua ! 

Sebarang info untuk dihubungi silalah SMS/Call ke nombor contact saya ! 0174963112 (Omar Isa). Ataupun bole terus ke FB saya sebab saya banyak update apa-apa event or sumthing else di fb. nie LINKNYA ----> https://www.facebook.com/igauanhidup

SALAM

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...