thts me

Tuesday, 30 October 2012

Lari, Senyum dan FITCLUB.

Salam semua.

Masih ingatkah lagi pada Larian Senyuman ?
Dukacitanya saya ingin Maklumkan bahawa Larian Kita ditukar TARIKH !

Bukan pada Tarikh 10hb November 2012 seperti yang dimaklumkan di Entri yang lalu ini Entri Lari dan Senyum ! ! Tetapi ia ditukar tarikh pada Seminggu lebih awal ! Iaitu pada 3hb November 2012.

Buat kali pertamanya, Larian Senyuman ini dikaloborasi dengan FITCLUB yang dianjurkan oleh Mohd Firdaus aka Bob (yang telah berjaya Lose Weight 62kg)

So, hasil kerjasama Mohd Firdaus, saya dan juga Kawan-kawan kami , kami akan adakan LARIAN SENYUMAN EXTRAAAAAA EDITION ! <--- ini nama bagi pihak kami. Yang BOB nya x pasti apa nama mereka !

INILAH DIA !Siapakah dia Mohd Firdaus nie ? 

me and bob ;)


Jikalau kalian masih tak kenal lagi BOB nie, xpe ! aku kenalkan. Bob nie adalah seorang Coach jugak dalam Herbalife ! Beliau juga telah berjaya Turunkan 62kg dalam tempoh 11 bulan ! *hebakkk tak ? hebakkk kan !!!!


Baru-baru ini, beliau telah dipilih sebagai salah seorang Juri bagi Pertandingan MasterChef Malaysia. Boleh saksikan beliau di Astro ! Buat kali pertamanya dia akan bersama-sama kita untuk kita sama-sama lakukan Larian dan FITCLUB bagi Mencecah PEMBAKARAN KALORI yang TerTINGGI kerana bob nie seringkali lakukan senaman sehingga pembakaran kalori 1100kcal-1200kcal dalam tempoh 1jam setengah hingga 2 jam. Sedikit sebanyak Aktivitinya akan dikongsikan dan dilakukan BERSAMA ! 

Jika kalian masih lagi tertanya-tanya Bagaimanakah BOB nie berjaya lakukan untuk turun 62kg dalam 11bulan, MOHHHHH le kita turun ramai-ramai bagi kita jumpa Mohd Firdaus dalam Larian Senyuman - Edisi Kedua - Extra Edition !- 

So, apa lagi ! Tarikh : Sabtu (3hb November 2012)
Masa : 7pagi - 9pagi 
Lokasi : Bersebelahan Kedai Kopi (Seperti Gambar yang tertera), Taman Tasik Shah Alam.


Link Lokasi-by google map-Kedai Kopi, Taman Tasik Shah Alam

Mari meriahkan ramai-ramai ! Sasaran kami untuk buat kali pertama ini adalah seramai 8-10 orang yang akan hadir ! Apa TUNGGU LAGI ! Save your Date RIGHT NOW !!!!!

JUMPA DISANA ! 
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...