thts me

Tuesday, 27 November 2012

Gigi

Salam semua. 



Kenapa GIGI yang dijadikan tajuk ? 
haha, sebenarnya saja je aku nak update this blog. Since berminggu-minggu yg hampir masuk sebulan lebih tak update. 

Yeah , GIGI ! 

Sedar atau tidak sebenarnya sebelum masuk bulan Ramadhan hari itu ada berlaku kemalangan kecil pada aku dan menyebabkan Gigi aku terkerat SEPARUH . Kah3. Sedih ada dan Kelakar pun ada bila aku dok teringat balik. 

Macam mana boleh patah ? Kemalangan tue bagaimana ?

Asalnya nak biarkan rahsia, tetapi alang-alang dah buka cerita biar kasi sampai habislah. Bagaimana berlaku,TRAGIS sungguh ! Aku tercampak dari Motor ! Ceritanya mula begini ,

-Kejadian berlaku beberapa hari sebelum nak masuk bulan Ramadhan. Setelah pulang daripada salah satu event herbalife aku iaitu HOM , aku terus plan untuk ke Alamanda dengan kawan. 

-Naik motor je pergi alamanda. Biasanya kalau bawak motor memang aku konfiden je selalu, dan dan malam tue konfiden aku hilang. 

-Jam 11 malam , kereta mmg tiada. *di sekitar roundabout---->cara laluan yg aku gunakan begini


-Biasanya aku "Layan" ok je, entah kenapa malam tue konfiden x bagus . Terbabas pulak ! 

-Luka seluruh badan takde, calar pun takde tuuup tupppp GIGI dan BIBIR aku juga yang kena. sebab apa ? sebab TERBABAS pastu Directly mulut aku jatuh dekat Penjuru Laluan Pejalan Kaki.  

Bibir Angelina Jolie !

Sedih memang sedih , namun tetap bersyukur kerana masih diberikan kekuatan untuk puasa penuh walaupun sebulan makan Bubur dan Shake je. Maklumlah gigi Rapuh ! So , skrg pun still sama lagi cuma dari segi "Strength" pada gigi tue makin kuat walaupun goyang-goyang tue ada sikit.

taaadaaaaaaaaaaaaa-nie rupa gigi aku skrg. kah kah kah 



Ini rupa aku sebelum dan selepas kejadian:-

sebelum
selepas

Hahahahahaha

Ok, Moralnya disini : Tiada moral apa pun, teruskan menunggang. itu sahaja.

Terima kasih kerana membaca !



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...