thts me

Sunday, 10 February 2013

Solomon Island

I end up read the story when Yussamir revise me about Solomon island at the Gen-H Sts just now.

KEPULAUAN SOLOMON

Apa yang "Famous-nya" kalian pernah dengar tentang Kepulauan Solomon ? 
Some might know , some not. 

Ok , go grab some of ur time to read this story. Just google this "solomon island tree cursing". Surely Worth it ;) 


Ringkas ceritanya : 

The natives in the Solomon Islands, when they need land for cultivation, they dont chop down trees. they just gather around and curse it. then eventually the tree becomes weaker and then eventually dies and falls over.



Ok

Listen up, same goes to human.

Some people might just killing some soul by constantly discouraging him/her and not pointing out the positives and instead focusing on the negative. 

If this happen to you. Keep calm and cool. You have the right to choose not to be hear about it. Go ahead and keep your things up !!

Somehow , not eventually the bad things should be bad. There must be some point on it. Try to listen and get the points.


Be Yourself , Passionate , No Doubts , Keep Listening , Learning and Speak louder on ACTION !!!!



;)


Tuesday, 5 February 2013

Progression

Nothing is improving ? 
Problem getting more harder ? 
Don't know what to do ?

Ok , cool je dulu. 

Firstly , 

Many of us dan termasuk aku sendiri perkara macam ini pernah berlaku. So , be calm n be cool dan tanganilah situation yg sedang berlaku dengan sebaik mungkin.

Secondly, 

Langkah ini mungkin sedikit sebanyak dpt bantu kalian. 

Keluar dan go meet your friends who are related with what u r working for. Share "A little bit" of your problem and then Focus more on the solution. 

Doesn't mean you share your problem , you are not strong enough. No and surely not.
Kadang-kadang kita perlu berikan peluang pada diri kita untuk buka hati dan cuba menerima sebaik mungkin apa yg disampaikan oleh org sekeliling supaya kita dapat idea utk atasi masalah tersebut.

Go MEET them , SHARE with them , ASK for the solution, LIVE with them , LEARN on how their manage their problems and then GO KICK THE WORLD !!!!! 

Remember , always keep calm and take action to improve ourself.


It's not a RACE nor a CHAMPIONSHIP. It's all about improving ourself to be BETTER. 
Go Compete with yourself. 
Don't ever give up !!!!

May ALLAH bless us ;)







Saturday, 2 February 2013

Rumpai Goreng

Percaya atau tidak Rumpai Goreng sangat sedap. 
Tak percaya ? Cubalah dulu

Siapa sangka , "Jajan" yang kerap kali keluarga dan kawan-kawan aku makan punyai ceritanya yang tersendiri. Aku baru tahu.




Tao Kae Noi
( Tauke/Boss )    (Muda

Pernah dengar nama ni ? 
Bagi yang belum pernah , ini adalah nama bagi jajan Rumpai Goreng/Fried Seaweed yang kerap kali kita nampak orang makan. Termasuk aku.

Dah cuba ? Kalau belum cubalah dulu. Sedap !!!
Cumanya , kalau makan banyak2 ready lah dengan 2 perkara ni :- 
1. Kentut palinggggggg busuk
2. Perut asyik tak senang

hahahahaha.


Tahu apa cerita disebalik jenama ni ? 
Kalau tak tahu , saksikanlah sendiri. Kisah ini telah di Filemkan dan berdasarkan Kisah Benar. 
So , enjoy watching it. 


Some Tags for this movie/story :-
-Bodoh , Pengorbanan , Tindakan/Keputusan Pantas , Pendek Berfikir , Bangkit Semula , Cekal , Kuat Semangat , Kasih Sayang, Berpandangan Jauh , Muda , Tidak Berputus Asa , Berani dan "Rezeki/Tuah".









Friday, 1 February 2013

Tak Khusyuk

Bukan pasal Solat yang aku nak kata tak khusyuk , 
Tetapi tak khusyuk dengar Khutbah Jumaat.

Bukan apa , mata asyik melilau ke kiri dan ke kanan. 

Banyak sungguh yang berbadan besar.
Baik dewasa , remaja dan mahupun kanak-kanak. 

Ya Allah kuatkanlah diri aku dan permudahkanlah aku bagi menyampaikan misi Nutrisi ini 
Aminnn 

City by City
tukar sikit. hehe
Seksyen by Seksyen
hehehe





Thursday, 31 January 2013

200

Sedikit pengalaman untuk dikongsi bersama

Ketika dalam kualifikasi ke Supervisor. Tak banyak yang aku tahu tentang Herbalife.

Yang aku tahu hanyalah ini :-

 1. Macam mana nak buat Wellness evaluation
 2. Bagaimana program untuk Turun/Naik/Maintain berat badan dengan nutrisi herbalife
 3. Bagaimana nak achieve Supervisor by 4k, 2500, 5k dan Buddy.

itu sahaja.

Jika sudah tahu ketiga-tiga ini , rasanya kalian sudah cukup bersedia untuk ke Supervisor. Hanya perlu fokus pada Konsistensi Kerja sahaja. 

Simple kan ? 
But it is not easy but it worth it. Believe me. 

360° Fokus Jom !!!!


Wednesday, 30 January 2013

Rabun Warna

Bateri kereta "Kong" natijah daripada kesilapan aku kerana terbiarkan lampu sederhana terpasang di siang hari. 

Mana nak perasan , lagi-lagi bila siang.

Sekilas pantas , mencapai "Jumper" yang berada di dalam rumah. 

Bila hendak mengenakan penjuru-penjurunya, 
Selamba, aku cucukkan tanpa bertanya sama Syafiq yang bersama aku.

Aku sangka tepat hitam ke hitam , rupanya merah ke hitam. 
Alamatnya ?

Kereta berasap terukkkkkkkkkkkkkkk.


hihihihihihihihihihihihihihi




Tak Sangka

Tak sangka aku,

Apabila dua orang kawan ini Pakai "Button"seperti mana aku selalu pakai.

Entah kenapa , perkara ini buatkan aku terharu. 

Congrats guys and Thank You Very Much. 

hehehehhee

cc : Hazwan dan Syafiq (klasik)




There is no other companies that keep producing so so sooo many MILLIONAIRES just by this simplest steps which are
Use , Wear and Talk.

;)


Tuesday, 29 January 2013

Mood : "Down" ?


Dunia ini memang telah ditetapkan dengan penuh keseimbang. 

Jadinya , janganlah pernah mendoakan apa yang kita benci/tak suka, lesap atau tidak diwujudkan, 
sebaliknya duga lah ia dengan pengalaman yang ada bagi kekalkan diri dijauhinya. 

Jika tiada perbuatan yang "buruk", mana mungkin kita 
mengenali budi pekerti yang "baik".

Renung-renungkan.


Keluarlah , Go meet up with People especially the positive one. Learn from them. Then, 

Experience their experience.

;)


Sunday, 27 January 2013

Spectacular 2013 !!

Spectacular 
25-27 January


"Herbalife SPECTACULAR"
Day 1




Day 2




Day 3



Spectacular !!!!






Saturday, 19 January 2013

Thank You

Terima Kasih yang istimewa buat Ummi aku. Ini untuk ummi. 

-Ini adalah suatu kisah yang bagi aku agak tersentuh hati. Aku baca ni bila bacaan ini di"Share" oleh salah seorang rakan Non-Muslim aku. *Not to mention this is True, but the value behind it is the thing i wanted to deliver to you guys. Happy reading  it ;)-


Once upon a time there was a child ready to be born. The child asked God, "They tell me you are sending me to earth tomorrow, but how am I going to live there being so small and helpless?"

God replied, "Among the many angels, I chose one for you. Your angel will be waiting for you and will take care of you."

The child further inquired, "But tell me, here in heaven I don't have to do anything but sing and smile to be happy."

God said, "Your angel will sing for you and will also smile for you everyday. And you will feel your angel's love and be very happy."

Again the child asked, "And how am I going to be able to understand when people talk to me if I don't know the language?"

God said, "Your angel will tell you the most beautiful and sweet words you will ever hear, and with much patience and care, your angel will teach you how to speak."

"And what am I going to do when I want to talk to you?"

God said, "Your angel will place your hands together and will teach you how to pray.

"I've heard that on Earth there are bad men. Who will protect me?"

God said, "Your angel will defend you even if it means risking it's life."

"But I will always be sad because I will not see you anymore."

God said, "Your angel will always talk to you about me and will teach you.

At that moment there was much peace in heaven, but voices from Earth could be heard and the child hurriedly asked, "God, if I am to leave now, please tell me my angel's name."

"Her name is not important. You will simply call her "Mom"."


Thanks Ummi , for raise me up until I'm here. 

Sekian

Wednesday, 16 January 2013

How ?

Instead of asking on "How" at the first place , should be better if you ask yourself on "Why". 

Because the "How" is Simple. Just keep doing the same thing like the people who had achieved the goals/missions/dreams that you set up do

But the "Why" is the Different and that define your motivation. 




ME 

Some people asked me , "mar , apsl kecoh sgt nak gain weight sampai cecah itu ini lah. Apsl ?". 

Me , "Nak jadi fit , ketaq bagailah. Barulah best". Well, the answer is so simple, but the truth, nobody know.   

Then , peoples start to annoy me with making fun of it. 

Few months later , I gain few kilos and my body getting bigger and fit a little bit. The moment, I already get the result , people still making fun on me. 

But, it still never stop me because my Why strengthen me to achieve more. 

It still not enough, then I work hard and achieve the highest level I ever achieved. At that moment, People already STOP teasing on me because my result is so Amazing and some of it start asking to me on "HOW" to achieve it. "Mar , badan dah sado , mcm mana kau buat ? ajar ar sikit ". But it still NOT STOP me to getting Bigger and More Fit.

I start to Share my experience with everybody and because of that my commitment become unbeatable. The result become so WONDERFULLLLLLLLLL and AWESOMEEEEEEEE . People see the growth but yet it still not stopping me to getting Bigger , Bulker and More Fit (boleh ke aku letak Fit"ter". haha)

Why i do not stop  ? Eventhough the people who always teasing me already shut it up. It's because my "Why" and it still not achieved yet. 

Here it is , 



Sebab tu tak berhenti-henti workout lagi sampai sekarang, tak tercapai lagi. huhu


This is not true story. Gurau-gurau aja ;) 
*btw , 19hb Januari adalah Birthday aku. Save this date ;)))))))))))))))))))












  

Wednesday, 9 January 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...