thts me

Thursday, 31 January 2013

200

Sedikit pengalaman untuk dikongsi bersama

Ketika dalam kualifikasi ke Supervisor. Tak banyak yang aku tahu tentang Herbalife.

Yang aku tahu hanyalah ini :-

 1. Macam mana nak buat Wellness evaluation
 2. Bagaimana program untuk Turun/Naik/Maintain berat badan dengan nutrisi herbalife
 3. Bagaimana nak achieve Supervisor by 4k, 2500, 5k dan Buddy.

itu sahaja.

Jika sudah tahu ketiga-tiga ini , rasanya kalian sudah cukup bersedia untuk ke Supervisor. Hanya perlu fokus pada Konsistensi Kerja sahaja. 

Simple kan ? 
But it is not easy but it worth it. Believe me. 

360° Fokus Jom !!!!


Wednesday, 30 January 2013

Rabun Warna

Bateri kereta "Kong" natijah daripada kesilapan aku kerana terbiarkan lampu sederhana terpasang di siang hari. 

Mana nak perasan , lagi-lagi bila siang.

Sekilas pantas , mencapai "Jumper" yang berada di dalam rumah. 

Bila hendak mengenakan penjuru-penjurunya, 
Selamba, aku cucukkan tanpa bertanya sama Syafiq yang bersama aku.

Aku sangka tepat hitam ke hitam , rupanya merah ke hitam. 
Alamatnya ?

Kereta berasap terukkkkkkkkkkkkkkk.


hihihihihihihihihihihihihihi




Tak Sangka

Tak sangka aku,

Apabila dua orang kawan ini Pakai "Button"seperti mana aku selalu pakai.

Entah kenapa , perkara ini buatkan aku terharu. 

Congrats guys and Thank You Very Much. 

hehehehhee

cc : Hazwan dan Syafiq (klasik)




There is no other companies that keep producing so so sooo many MILLIONAIRES just by this simplest steps which are
Use , Wear and Talk.

;)


Tuesday, 29 January 2013

Mood : "Down" ?


Dunia ini memang telah ditetapkan dengan penuh keseimbang. 

Jadinya , janganlah pernah mendoakan apa yang kita benci/tak suka, lesap atau tidak diwujudkan, 
sebaliknya duga lah ia dengan pengalaman yang ada bagi kekalkan diri dijauhinya. 

Jika tiada perbuatan yang "buruk", mana mungkin kita 
mengenali budi pekerti yang "baik".

Renung-renungkan.


Keluarlah , Go meet up with People especially the positive one. Learn from them. Then, 

Experience their experience.

;)


Sunday, 27 January 2013

Spectacular 2013 !!

Spectacular 
25-27 January


"Herbalife SPECTACULAR"
Day 1




Day 2




Day 3



Spectacular !!!!






Saturday, 19 January 2013

Thank You

Terima Kasih yang istimewa buat Ummi aku. Ini untuk ummi. 

-Ini adalah suatu kisah yang bagi aku agak tersentuh hati. Aku baca ni bila bacaan ini di"Share" oleh salah seorang rakan Non-Muslim aku. *Not to mention this is True, but the value behind it is the thing i wanted to deliver to you guys. Happy reading  it ;)-


Once upon a time there was a child ready to be born. The child asked God, "They tell me you are sending me to earth tomorrow, but how am I going to live there being so small and helpless?"

God replied, "Among the many angels, I chose one for you. Your angel will be waiting for you and will take care of you."

The child further inquired, "But tell me, here in heaven I don't have to do anything but sing and smile to be happy."

God said, "Your angel will sing for you and will also smile for you everyday. And you will feel your angel's love and be very happy."

Again the child asked, "And how am I going to be able to understand when people talk to me if I don't know the language?"

God said, "Your angel will tell you the most beautiful and sweet words you will ever hear, and with much patience and care, your angel will teach you how to speak."

"And what am I going to do when I want to talk to you?"

God said, "Your angel will place your hands together and will teach you how to pray.

"I've heard that on Earth there are bad men. Who will protect me?"

God said, "Your angel will defend you even if it means risking it's life."

"But I will always be sad because I will not see you anymore."

God said, "Your angel will always talk to you about me and will teach you.

At that moment there was much peace in heaven, but voices from Earth could be heard and the child hurriedly asked, "God, if I am to leave now, please tell me my angel's name."

"Her name is not important. You will simply call her "Mom"."


Thanks Ummi , for raise me up until I'm here. 

Sekian

Wednesday, 16 January 2013

How ?

Instead of asking on "How" at the first place , should be better if you ask yourself on "Why". 

Because the "How" is Simple. Just keep doing the same thing like the people who had achieved the goals/missions/dreams that you set up do

But the "Why" is the Different and that define your motivation. 




ME 

Some people asked me , "mar , apsl kecoh sgt nak gain weight sampai cecah itu ini lah. Apsl ?". 

Me , "Nak jadi fit , ketaq bagailah. Barulah best". Well, the answer is so simple, but the truth, nobody know.   

Then , peoples start to annoy me with making fun of it. 

Few months later , I gain few kilos and my body getting bigger and fit a little bit. The moment, I already get the result , people still making fun on me. 

But, it still never stop me because my Why strengthen me to achieve more. 

It still not enough, then I work hard and achieve the highest level I ever achieved. At that moment, People already STOP teasing on me because my result is so Amazing and some of it start asking to me on "HOW" to achieve it. "Mar , badan dah sado , mcm mana kau buat ? ajar ar sikit ". But it still NOT STOP me to getting Bigger and More Fit.

I start to Share my experience with everybody and because of that my commitment become unbeatable. The result become so WONDERFULLLLLLLLLL and AWESOMEEEEEEEE . People see the growth but yet it still not stopping me to getting Bigger , Bulker and More Fit (boleh ke aku letak Fit"ter". haha)

Why i do not stop  ? Eventhough the people who always teasing me already shut it up. It's because my "Why" and it still not achieved yet. 

Here it is , 



Sebab tu tak berhenti-henti workout lagi sampai sekarang, tak tercapai lagi. huhu


This is not true story. Gurau-gurau aja ;) 
*btw , 19hb Januari adalah Birthday aku. Save this date ;)))))))))))))))))))












  

Wednesday, 9 January 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...